zorgadviseur

De HEMA zorgadviseurs zoeken jouw zorgvragen uit en zorgen eventueel voor afstemming tussen jou en een zorgaanbieder. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het zoeken naar een ziekenhuis waar je goed en snel terecht kunt. Duurt het bijvoorbeeld lang voordat je aan de beurt bent in je eigen ziekenhuis? Dan kunnen de zorgadviseurs voor je op zoek naar een ziekenhuis waar je eerder terecht kunt (wachtlijstbemiddeling). En als je gaat verhuizen helpen ze je bij het vinden van een nieuwe huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Je krijgt geen zorgaanbieder opgelegd, je kunt zelf kiezen wat je doet:

  • geheel gratis voor iedereen;
  • één persoonlijk aanspreekpunt voor jouw zorgvragen.

De HEMA zorgadviseurs zijn te bereiken op 088 222 43 21 tussen 8:30 en 19:00 uur. Wij helpen je graag verder.

Er is ook een speciale kinderzorglijn, te bereiken op 088 222 43 43.

HEMA kinderzorglijn

De HEMA kinderzorglijn is een telefonische adviesdienst toegespitst op kinderen. Bij de HEMA kinderzorglijn weten ze precies wie bij jou in de buurt gespecialiseerd is in zorg voor je kind. Zo helpen we je bijvoorbeeld met het zoeken naar de leukste tandarts en logopedist, mogelijkheden voor een second opinion en verwijzing naar zorgaanbieders die thuis zijn in kindergeneeskunde. Je kunt gebruik maken van de kinderzorglijn op het moment dat je zorgverzekering is ingegaan.

De kinderzorglijn is te bereiken op 088 222 43 43 tussen 8.30 en 19.00.

Hulp nodig?

Bel met de Overstapassistent:

088 – 222 43 00

jouw voordeel bij HEMA

  • 10% korting op bijna het gehele HEMA assortiment
  • meeverzekerde kinderen gaan met 50% korting naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • gewoon naar jouw eigen huisarts en ziekenhuis

 zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.

De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.