HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Kinderzorglijn: speciaal voor jouw kinderen

HEMA Zorgverzekering is er voor iedereen. Niet alleen is de premie voordelig en de dekking ruim, er is volop aandacht voor jou én je kinderen. Zo is er voor aankomende ouders, met een aanvullende 3 dekking, een kraampakket. Een kraampakket dat niet alleen handig, maar ook nog eens heel leuk is. Daarnaast kun je met al je vragen over gezondheidszorg voor kinderen terecht bij de speciale Kinderzorglijn.

Vind een leuke tandarts in de buurt

Ben je verzekerd bij HEMA Zorgverzekering, dan kun je gewoon terecht bij je eigen huisarts of ziekenhuis. Dat geldt voor jou, maar ook voor je kinderen. Wil je advies over een leuke tandarts en logopedist in de buurt voor je kids, de mogelijkheid tot een second opinion of een verwijzing naar kindergeneeskundespecialisten, bel dan de Kinderzorglijn.

De Kinderzorglijn: goede zorg voor jouw kids

Bij de Kinderzorglijn weten ze precies wie bij jou in de buurt gespecialiseerd is in goede zorg voor je kind. Op het moment dat je HEMA Zorgverzekering is ingegaan, kun je gebruikmaken van de Kinderzorglijn. De medewerkers zitten van 08.30 tot 19.00 uur voor je klaar om al je vragen over de zorg voor je kinderen te beantwoorden. Heb je een vraag? Bel dan 088 - 222 43 43. HEMA helpt je graag met een vrijblijvend advies.

Stel je vraag online

Ook is het mogelijk via de website in contact te komen met de Kinderzorglijn. Vul het contactformulier in en stel je vraag aan onze medewerkers. Je wordt binnen twee werkdagen door ons teruggebeld.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.