een goede gezondheid is een groot goed

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind zich gezond voelt. We voelen ons namelijk het gelukkigst wanneer we leuke dingen met onze kinderen kunnen doen. Dat geluk, maakt ons ook een stukje gezonder. Natuurlijk kunnen wij verkoudheidsvirus in de eerste levensjaren niet voorkomen; maar wist je dat we wél veel voor je kunnen betekenen wanneer jouw kind meer dan alleen jouw zorg nodig heeft? De HEMA Kinderzorglijn denkt namelijk altijd met je mee bij het vinden van de beste zorg of zorgverlener voor jouw kind.

gelukkige weetjes over kinderen

weetje nummer 1
goed eten en bewegen

Kinderen die gezond eten én genoeg bewegen zijn minder vaak ziek, kunnen zich beter concentreren én zitten lekkerder in hun vel. Nog belangrijker: ze hebben minder kans op hart- en vaatziekten als ze volwassen zijn.

bron: Hartstichting

weetje nummer 2
knuffel je kind gezond

Knuffelen is niet alleen fijn; het maakt ook gelukkig, is goed voor de gezondheid én helpt om beter te communiceren blijkt uit verschillende onderzoeken die afgelopen jaren gedaan zijn.

spoedeisende hulp nodig?

Wanneer jouw kind direct hulp nodig heeft, bel dan meteen met de spoedeisende hulp van jouw ziekenhuis of met het alarmnummer 112.

de kinderzorglijn

  • kindvriendelijke, leuke zorgprofessionals aan de lijn
  • second opinion voor je zoon of dochter
  • doorverwijzing voor kindergeneeskundigespecialist

heb je nog vragen?

HEMAcallcentre

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00
088-222 41 14

HEMAemail

stel je vraag via een e-mail op het contactformulier

smile :) klanten beoordelen de HEMA zorgverzekering met een

8.1 uit 1.789 beoordelingen

het cijfer is gebaseerd op ons jaarlijks klanttevredenheids onderzoek

download de HEMA Zorg app

wil je ook altijd en overal jouw zorgpas op zak hebben? En inzicht in je verzekeringsgegevens en declaraties? Je kunt nu in de App Store of Google Play Store de vernieuwde HEMA Zorg app downloaden!