HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Vergoeding griepprik: beschermd tegen griep

basisdekking
geen dekking
aanvullend 1
geen dekking

Gecontracteerde zorgaanbieder:
100% vergoeding

Niet-gecontracteerde zorgaanbieder:
75% vergoeding van de rekening tot maximaal 75% van de gemiddelde gecontracteerde tarieven

Als je gezond bent wil je dat natuurlijk graag blijven. Een vaccinatie tegen de griep helpt je daarbij. Met een griepprik verklein je de kans op griep. Kom je in aanmerking voor de jaarlijkse griepvaccinatie? Dan ontvang je een uitnodiging voor een griepprik tegen seizoensgriep. Het Nationaal Programma Grieppreventie biedt voor bepaalde risicogroepen een gratis vergoeding griepprik.

Vergoeding griepprik: aanvullende verzekering

Val je niet onder de risicogroepen, maar wil je wel een griepprik? Dan bieden we via de aanvullende verzekeringen Aanvullend 2 en Aanvullend 3 een vergoeding griepprik. Per kalenderjaar keren we eenmaal een vaccinatievergoeding uit van het griepvaccin als je naar je huisarts gaat.

Preventie bij reizen naar het buitenland

Ga je op reis naar het buitenland en is er sprake van gevaar voor bepaalde (tropische) ziekten? Vaccinaties of geneesmiddelen helpen je tijdens en na een prachtige reis vervelende verrassingen of klachten te voorkomen. Net als de vergoeding griepprik, bieden we vanuit de aanvullende verzekeringen een vergoeding van preventie bij reizen naar het buitenland. In verschillende reisbestemmingen komen (tropische) infectieziekten voor, waar je je tegen kunt laten inenten of geneesmiddelen voor kunt slikken. Voordat je op reis gaat, dien je dan een inenting te nemen of geneesmiddelen in te nemen om je te beschermen tegen ziektes in het buitenland.

Vergoeding vaccinaties voor het buitenland

Je krijgt, afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering, een maximale vergoeding per kalenderjaar voor preventieve vaccinaties voor het buitenland. Zelfzorgmiddelen en inentingen tegen Hepatitis A en Hepatitis B in verband met beroep of opleiding worden niet vergoed. Wil je meer weten over het vergoeden van vaccinaties of de vergoeding griepprik? Neem dan contact op met de zorgadviseur. Lees ook altijd de verzekeringsvoorwaarden door om precies te weten wat wel en niet wordt vergoed en wat de voorwaarden zijn.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.