HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Welke vergoeding fysiotherapie bieden wij?

Als je last hebt van lichamelijke klachten of bijvoorbeeld herstellende bent van een operatie, kan een fysiotherapeut je weer op de been helpen. De behandelingen kunnen pijn verminderen, zodat je je dagelijkse bezigheden kunt blijven uitoefenen. Vergoeding fysiotherapie is vanuit de basisverzekering van HEMA Zorgverzekering bij een beperkt aantal chronische aandoeningen van toepassing. Dit betekent dat je de behandelingen in alle andere gevallen zelf moet betalen.

Vergoeding fysiotherapie vanuit basisverzekering voor jongeren

Jongeren tot 18 jaar met een chronische indicatie ontvangen vanuit de basiszorgverzekering van HEMA Zorgverzekering een volledige vergoeding fysiotherapie. Verzekerden tot 18 jaar zonder chronische indicatie hebben recht op maximaal 9 behandelingen voor fysio- en oefentherapie en nogmaals 9 behandelingen bij niet toereikend resultaat. Wil je ook een vergoeding als je meer dan 18 behandelingen nodig hebt, kijk dan bij de aanvullende verzekeringen van HEMA.

Vergoeding fysiotherapie vanuit basisverzekering voor volwassenen

Vanaf 18 jaar wordt –als er sprake is van een chronische indicatie- fysio- en oefentherapie vanaf de 21e behandeling vergoed. Voor bekkenfysiotherapie geldt een maximering van de vergoeding. Ben je ouder dan 18 jaar en is er geen sprake van een chronische indicatie, maar wil je toch een vergoeding krijgen voor je behandelingen? Kijk dan bij de aanvullende verzekeringen van HEMA.

Aanvullende verzekeringen voor extra behandelingen

Als je denkt extra fysiotherapiebehandelingen nodig te hebben of je wilt geen risico lopen dat je kosten zelf moet betalen die niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten. Wij bieden drie aanvullende verzekeringen: Aanvullend 1 (9 behandelingen), Aanvullend 2 (12 behandelingen) en Aanvullend 3 (18 behandelingen). Wil je meer informatie? Bekijk dan op je gemak de verzekeringsvoorwaarden.

contact zorgverzekering

Klantenservice

0900 - 411 411 4
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
€ 0,20 per gesprek naast de gebruikelijke belkosten.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.