HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Geen computerbril vergoeding, wel korting!

bijzonderheden

Je krijgt met je HEMA-zorgpas wel korting op een beeldschermbril bij Eyewish


eigen risico: ja
eigen bijdrage: nee
aanvullend 1,2,3
geen dekking

Tegenwoordig zitten we steeds vaker en langer achter de computer. Op kantoor en thuis brengen we dagelijks menig uur door, turend naar een beeldscherm. Om het werken achter een computer of beeldscherm makkelijker en prettiger te maken en klachten te voorkomen, is de computerbril - ook wel beeldschermbril genoemd - ontwikkeld. HEMA Zorgverzekering biedt geen computerbril vergoeding, wel krijg je met je HEMA-zorgpas korting op een beeldschermbril bij Eyewish.

De voordelen van een beeldschermbril

Een computerbril is bedoeld voor mensen die vaak de hele dag achter een beeldscherm zitten. De bril is voorzien van speciale glazen met verschillende sterktes voor dichtbij, het tussengebied en veraf. De afstanden in de glazen worden ruim afgestemd, rekening houdend met de afstand tussen de ogen en het beeldscherm. Met een beeldschermbril zie je niet alleen scherper, ook voorkom je droge ogen, hoofdpijn en wazig zicht. De bril werkt alleen wanneer je in de juiste werkhouding zit. Zo wordt automatisch een goede houding gestimuleerd, waardoor je niet met nek- en rugklachten te maken krijgt.

Computerbril vergoeding met zorgpas bij Eyewish

Heb je last van je ogen of verminderd zicht? Breng dan een bezoek aan een opticien. Vanuit de basisverzekering heb je recht op een vergoeding van brillen of lenzen, mits je voldoet aan speciale voorwaarden. In verreweg de meeste gevallen is er geen recht op een brillen-, lenzen- of computerbril vergoeding, wel krijg je met je HEMA-zorgpas bij verschillende opticiens ruime korting op de aanschaf van een beeldschermbril, nieuwe bril, lenzen of zonnebril op sterkte. Check altijd de verzekeringsvoorwaarden om precies te weten wat wel en niet wordt vergoed en wat de voorwaarden zijn.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.