HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Geen vergoeding voor bril, maar korting!

In de basisverzekering is in zeer uitzonderlijke situaties een vergoeding mogelijk voor brillen, denk aan een visuele stoornis als gevolg van een medische aandoening of een trauma. In de aanvullende verzekeringen van HEMA Zorgverzekering is geen vergoeding voor een bril opgenomen. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat deze kostbare dekking van grote invloed is op je premie. Liever helpen we je besparen. In plaats van het betalen van een flinke premie, geven wij je juist korting op de aanschaf van een nieuwe bril of zonnebril.

Eye Wish, Specsavers en Hans Anders

HEMA Zorgverzekering biedt geen vergoeding voor je bril, maar een kortingsregeling voor brillen bij drie verschillende opticiens. Houders van een zorgpas krijgen bij Eye Wish, Specsavers en Hans Anders korting op de aanschaf van een nieuwe bril, merkzonnebril, glazen en monturen. En ook kinderen profiteren mee van al deze voordelen. Zo kun je zelf beslissen wanneer je een nieuwe bril aanschaft, zonder dat je vastzit aan de voorwaarden van je aanvullende verzekering. In onze kortingsregeling lees je precies welke voordelen elk van deze drie opticiens biedt.

Voordelig shoppen bij HEMA

In onze aanvullende dekkingen is dus geen vergoeding bril opgenomen. Maar ben je op zoek naar een leesbril zonder dat deze voorgeschreven is door een optometrist of oogarts? Dan kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ bij HEMA terecht. In het eenvoudige leesbrillenassortiment in onze vestigingen en de webshop vind je naast leesbrillen ook diverse handige accessoires om je bril te reinigen, op te bergen of te beschermen. Bovendien is winkelen bij HEMA nóg voordeliger. Op vertoon van je zorgpas ontvang je namelijk in alle Nederlandse HEMA-filialen en de webshop 10% korting op bijna het gehele assortiment.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.