HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Vergoeding alternatieve geneeswijzen: onze dekking

Alternatieve geneeswijzen helpen in sommige gevallen beter dan de normale behandelmethodes. Maar homeopathie, antroposofie, acupunctuur of haptotherapie worden niet voor niets als ‘alternatief’ bestempeld. Dit betekent dat deze behandelingen, in tegenstelling tot de reguliere behandelingen, niet vergoed worden door de basisverzekering. HEMA Zorgverzekering biedt geen vergoeding alternatieve geneeswijzen, ook niet via één van de aanvullende verzekeringen.

Onze Zorgadviseur weet raad

Kiezen voor alternatieve geneeswijzen is niet voor iedereen de beste keus. Het kan namelijk heel goed zijn dat jij of jouw lichaam niet reageert op bepaalde alternatieve therapieën. In sommige gevallen kan het zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid. Wil je meer informatie over de verschillende behandelingen, vergoeding alternatieve geneeswijzen of heb je andere zorgvragen? Onze Zorgadviseur denkt graag met je mee!

contact zorgverzekering

Klantenservice

0900 - 411 411 4
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
€ 0,20 per gesprek naast de gebruikelijke belkosten.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.