Met korting naar
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Tijdens seizoen 2016, van 25 maart t/m 30 december, mogen kinderen die een HEMA Zorgverzekering hebben met 50% korting naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis entree. Ontdek dit nieuwe themapark met het hele gezin!

Hoe werkt het?

Deze korting is alleen te verkrijgen door je tickets online te bestellen via onderstaande button, in combinatie met het tonen van de zorgpas van de kinderen aan de kassa. Per betalende volwassene mogen er maximaal 5 kinderen met een HEMA Zorgverzekering gebruik maken van de 50% korting op het entreeticket.

1. Bestel je online tickets via onderstaande button en houd de zorgpas van de kinderen bij de hand want deze heb je nodig.

2. Koop de tickets en betaal met iDEAL. Voor de kinderen wordt na het invullen van de code de 50% korting berekend. Deze code staat op de zorgpas onder ‘verzekerdennummer’.

3. Je ontvangt de tickets per mail. Print de tickets uit of laat de ontvangen email zien op je smartphone.

4. Laat bij de kaartcontrole van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen jouw entreetickets scannen en toon de HEMA zorgpas van de kinderen.

Veel plezier tijdens jouw wereldexpeditie in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Hulp nodig?

Bel met de Overstapassistent:

088 – 222 43 00

jouw voordeel bij HEMA

  • 10% korting op bijna het gehele HEMA assortiment
  • meeverzekerde kinderen gaan met 50% korting naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • gewoon naar jouw eigen huisarts en ziekenhuis

 zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.

De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.

Wil je weten wat er allemaal vergoed wordt door de zorgverzekering van HEMA? Kijk hiervoor in het vergoedingenoverzicht.

Lees hier de voorwaarden van de zorgverzekering van HEMA.