HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Korting op tickets WILDLANDS bij HEMA Zorgverzekering

HEMA denkt ook aan het plezier van jouw kinderen. Tijdens het seizoen 2017 is voor kinderen, die een HEMA Zorgverzekering hebben, de toegangsprijs voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maar 12.50. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree.

Een werelds avontuur!

Reis als echte avonturier door de jungle, de savanne en het poolgebied. Op wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS wordt met HEMA Zorgverzekering nóg leuker. Hoe werkt het? Deze korting is alleen te verkrijgen door je tickets voor WILDLANDS online te bestellen via onderstaande button, in combinatie met het tonen van de zorgpas van de kinderen aan de kassa. Per betalende volwassene mogen maximaal 5 kinderen met een HEMA Zorgverzekering gebruikmaken van deze aanbieding.

Bestel tickets WILDLANDS hier!

1. Bestel je tickets via onderstaande button. Houd de zorgpas van de kinderen bij de hand want deze heb je nodig voor het invullen van de kortingscode. De kortingscode is het ‘verzekerdennummer’.

2. Betaal de tickets met iDEAL.

3. Je ontvangt de tickets per e-mail. Print de tickets uit of laat de ontvangen e-mail voor je bezoek zien op je smartphone.

4. Laat bij de kaartcontrole van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen jouw entreetickets scannen en toon de HEMA zorgpas van de kinderen.

Wil jij ook met korting op wereldexpeditie? Lees hier alles over de voorwaarden. Veel plezier tijdens jouw avontuur in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

bestel kaarten

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.