HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Een tandartsverzekering die je laat stralen

In de basisverzekering van HEMA is tandheelkundige hulp voor kinderen tot 18 jaar gewoon meeverzekerd. Je kind heeft in dat geval, met uitzondering van orthodontie, kronen en bruggen, recht op vergoeding van de kosten van tandheelkunde. Op het moment dat je kind 18 jaar wordt, verandert dit. Vanaf dat moment worden deze kosten, behalve chirurgische ingrepen, bijzondere tandheelkunde en gebitsprotheses, niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Wie zich -vanaf 18 jaar- wil verzekeren voor tandartskosten, moet een aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Tandartsverzekering: kies uit drie dekkingen

Bij HEMA Zorgverzekering kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen. Je beslist zelf voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn. Een tandartsverzekering is er met dekking tot 250.-, 500.- en 750.-. Voor elke dekking geldt dat de vergoeding 100% bedraagt tot het maximale bedrag. Verwacht je in de toekomst een beugelbehandeling voor je kind? Orthodontie voor kinderen tot 18 jaar kun je verzekeren via Aanvullend 3. Hiermee krijg je kosten voor orthodontie tot maximaal 2000.- vergoed. Er geldt een wachttijd van een jaar voor orthodontie. Was u in 2016 al bij ons verzekerd met pakket Aanvullend 3? Dan geldt in 2017 geen wachttijd.

Tandartskosten na een ongeval

Een ongeval kan leiden tot hoge tandartskosten. Ben je 17 jaar of jonger, dan zijn tandartskosten na een ongeval verzekerd in de Basisverzekering. De tandartsverzekering biedt vergoeding voor tandartskosten na een ongeval als je 18 jaar of ouder bent. Je krijgt een vergoeding voor tandartskosten na een ongeval tot een maximumbedrag van 10.000 per ongeval in al onze tandartsverzekeringen. De eventuele kosten van het eigen risico en eigen bijdragen (Basisverzekering) worden niet vergoed. Heb je een behandeling nodig? Vraag hiervoor dan toestemming aan. Dit kan in drie stappen:  1. Vul een verklaring in over de achtergrond van het ongeval.
  2. De tandarts stelt het behandelplan op.
  3. De tandarts stuurt jouw ingevulde verklaring en het behandelplan naar HEMA.

Tandartskosten na een ongeval vallen niet onder het maximum bedrag van de Tandarts 1, 2 en 3. Meer informatie vind je in de voorwaarden.

We zorgen voor elkaar

We houden van gemak en eenvoud. Onze voorwaarden zijn dan ook duidelijk en makkelijk leesbaar. Alle tandartskosten worden tot 250.-, 500.- en 750.- volledig vergoed. Ben je overtuigd? Bereken dan snel en eenvoudig de premie van jouw tandartsverzekering. Wil je naast je gebit je lichaam een goede zorg garanderen? Neem dan eens een kijkje bij onze aanvullende verzekeringen. Deze kunnen in combinatie met een basisverzekering worden afgesloten. Wie kiest voor onze zorgverzekering wordt bovendien beloond. Met je zorgpas ontvang je in alle HEMA-filialen en online 10% korting op bijna het gehele assortiment!

contact zorgverzekering

Klantenservice

0900 - 411 411 4
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
€ 0,20 per gesprek naast de gebruikelijke belkosten.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.