guilty-pleasure

guilty pleasures in food

geschreven door Patty

Van pizza tot Zweedse gehaktballetjes of frietjes; guilty pleasures zijn heerlijk! Toch is de naam wat misleidend: een schuldig pleziertje. Voor plezier hoef je je toch niet schuldig te voelen? Zeker niet als je je maar af en toe op iets lekkers trakteert zoals vaker bij een guilty pleasure het geval is. Sterker nog: het plezier van eten –ook al is het iets ‘slechts’- kan je zoveel plezier geven dat je er gelukkig van wordt.

de guilty pleasures van HEMA

Bij HEMA zien we gelukkig dagelijks honderden mensen genieten van een rookworst of hot dog uit het vuistje of van een tompouce ‘omdat er wat te vieren valt’. Maar ook onze chocoladerepen en omfietswijnen zijn razend populair onder de levensgenieters. Gezonde snoepers kennen we natuurlijk ook. Zij nemen wel eens ene handje van onze notenmixen of gaan aan de slag met onze mix voor bananenbrood waar geen suikers aan toegevoegd zijn.

lekker eten

Een koekje bij de koffie? Niet één stukje, maar een hele reep chocolade? Een hele bak ijs in plaats van een balletje? Je bent echt niet de enige op de wereld die dat wel eens doet en er niet eens zo stiekem van geniet. Iedereen heeft namelijk een guilty pleasure, hoe (on)gezond ook. Een beetje lekker eten moet kunnen toch?

de guilty pleasures van bekend Nederland

Even struinen over internet en je ontdekt dat onze eigen Koningin af en toe best een kroketje lust en dat zelfs afslankgoeroe Sonja Bakker zich het genot van een heerlijk kaasplankje gunt. Maar ook Ria Valk lust wel eens een glaasje rode wijn, Kim-Lian van der Meij eet liever een bak chips en Anette Barlo neemt gewoon één hap van elke bonbon in de doos. Gewoon, omdat het kan. (Bron: Cookloveshare)


gezond zijn het hele jaar

gezond en
bewust
eten

lees onze tips

lekker en
comfortabel
slapen

lees onze tips

van de zon
en muziek
genieten

lees onze tips

op jouw
tempo
bewegen

lees onze tips

de voordelige zorgverzekering voor iedereen

zorgvinder

Vind eenvoudig een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij jou in de buurt waar HEMA afspraken mee heeft. Ook in 2020 kun je met HEMA in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht! Wij werken deze informatie wekelijks bij.

ga naar zorgvinder

HEMA klantenservice

bel naar 088-222 4114

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

lees onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen van HEMA en interessante blogs.

We respecteren je privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.