HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Vrije keuze voor huisarts en ziekenhuis
  • 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • Eenvoudig overzicht van alle vergoedingen
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Kies het pakket wat bij je past

nergens anders kan je in een jaar zoveel besparen op zorg en mooi wonen

1 jaar lang 10% extra korting bij HEMA

wist je dat

Je met onze zorgverzekering bij Eye Wish Opticiens in 2018 korting krijgt op merkbrillen zoals Ray-Ban, Gucci of Carrera?

pakketwijzer

Wil je weten welke verzekering het beste bij je past? Ontdek het in een paar stappen met onze pakketwijzer.

Een helder overzicht met vergoedingen en altijd een pakket wat bij je past

Soms kun je door het bomen het bos niet meer vinden en dan is het handig als HEMA je kan vertellen in welk pakket welke soort zorg wordt vergoed. Ga naar het vergoedingenoverzicht of bel gratis met de overstappassistent op 088-222 43 00. We doen er ook alles aan om het leven zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Zo ben je bij ons bijvoorbeeld helemaal vrij in de keuze voor een huisarts of ziekenhuis en krijg je hele jaar door 10% korting op bijna alles bij HEMA.

Onze zorgaanbieders bij jou in de buurt

Met de Zorgvinder kun je op twee manieren zorgaanbieders vinden. Via de functie ‘Zoek op zorg’ zoek je op een aandoening (zoals ‘rugpijn’), hulpmiddel (zoals ‘pruik’), behandeling (zoals ‘kijkoperatie’) of specialisme (zoals ‘dermatologie’). Via het tabblad ‘Zoek op naam’ zoek je op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteer je eerst het soort zorg, bijvoorbeeld ‘verloskunde’. Bij beide manieren vul je een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. Je krijgt alleen een zoekresultaat als je alle velden hebt ingevuld.

ga naar vergoedingenoverzicht