HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Vergoeding revalidatie voor een spoedig herstel

Gecontracteerde zorgaanbieder:
100% vergoeding

Niet-gecontracteerde zorgaanbieder:
75% vergoeding van de rekening tot maximaal 75% van de gemiddelde gecontracteerde tarieven


eigen risico: ja
eigen bijdrage: nee
aanvullend 1, 2, 3
geen dekking

Ben je geopereerd of heb je een ongeluk gehad? Dan helpt HEMA Zorgverzekering je weer op de been. In onze basisverzekering is een vergoeding revalidatie opgenomen om ervoor te zorgen dat je weer goed kunt bewegen of om leert te gaan met een handicap. Het enige wat je nodig hebt, is een verwijzing van een huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist.

Vind een zorgaanbieder in de buurt

Kies je ervoor om te revalideren bij één van onze gecontracteerde zorgaanbieders? Dan wordt je revalidatie 100% vergoed. Revalidatie valt onder het eigen risico. Je kunt zelf beslissen bij welk revalidatiecentrum je aan je herstel wilt werken. Met veel revalidatiecentra hebben wij een contract afgesloten. Via de Zorgvinder vind je snel en handig een zorgaanbieder bij jou in de buurt waar je kunt werken aan je herstel.

Behandeling bij niet-gecontracteerde aanbieder

Wanneer je besluit om met een zorgaanbieder in zee te gaan die niet door HEMA Zorgverzekering is gecontracteerd, dan heb je van tevoren toestemming van ons nodig om voor een vergoeding revalidatie in aanmerking te komen. Stuur bij je aanvraag een schriftelijke motivatie en het behandelplan van de zorgaanbieder mee. Dan nemen wij jouw verzoek in behandeling. Let op: bij een niet-gecontracteerde zorgaanbieder betaal je altijd een deel van de behandeling zelf.

Vergoeding revalidatie: de Zorgadviseur helpt

In onze begrijpelijke voorwaarden lees je alles over de vergoeding revalidatie. Wil je liever advies op maat inwinnen? Onze Zorgadviseur staat voor je klaar. Wij zoeken jouw zorgvragen uit en helpen je bij het vinden van bijvoorbeeld een revalidatiecentrum dat past bij jouw persoonlijke voorkeur of de beste fysiotherapeut bij jou in de buurt.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.