HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Laserbehandeling vergoeding: permanent ontharen

basisdekking
geen dekking
aanvullend 1
geen dekking

Vergoeding van 80% van de kosten tot 250.-


eigen risico: ja
eigen bijdrage: ja

Vergoeding van 80% van de kosten tot 500.-


eigen risico: ja
eigen bijdrage: ja

Je wilt graag goed voor de dag komen. Wanneer je last hebt van abnormale haargroei in het gezicht of de hals, kan dit voor ongemakken zorgen. Door definitieve ontharing is abnormale haargroei eenvoudig een halt toe te roepen middels een ontharingsbehandeling met professionele apparatuur, die werkt met elektrische stroom, laser of flitslicht. Via de HEMA aanvullende verzekering 2 en 3 bieden wij, als er sprake is van abnormale haargroei in het gezicht of de hals, een laserbehandeling vergoeding.

Verwijder overmatig haar in het gezicht en de hals

Het behandelen van abnormale haargroei in het gelaat door middel van elektrische stroom, laser of flitslicht maakt nagroei praktisch onmogelijk. Via een Aanvullend 2- of Aanvullend 3-verzekering ontvang je een laserbehandeling vergoeding van 80% van de kosten van epilatie tot een maximumbedrag als er sprake is van abnormale haargroei in het gezicht of de hals. Voor Aanvullend 2 vergoeden we 80% van de kosten tot 250.-. Voor Aanvullend 3 bedraagt de maximale vergoeding 500.-. Dit maximumbedrag geldt voor de gehele verzekeringsduur.

Laserbehandeling vergoeding: waar kan ik terecht?

Je hebt recht op de laserbehandeling vergoeding als de behandeling wordt verricht door of onder verantwoordelijkheid van een huidtherapeut of schoonheidsspecialist, die door ons is erkend. HEMA Zorgverzekering heeft met verschillende zorgaanbieders een contract gesloten. Maak gebruik van de Zorgvinder om te zien welke huidtherapeut of schoonheidsspecialist bij jou in de buurt door ons gecontracteerd is of neem contact op met de Zorgadviseur. Check ook altijd onze duidelijke verzekeringsvoorwaarden.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.