HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Vergoeding lenzen: speciale kortingsregeling

Als jouw zicht beperkt is, kunnen contactlenzen een prettige oplossing bieden. Zo geven lenzen je meer bewegingsvrijheid dan een bril, beleef je meer kijkgemak, heb je geen last van beslagen glazen en kun je met gemak elke zonnebril opzetten zonder dat je hoeft te investeren in nieuwe glazen. Vanuit de basisverzekering is in zeer uitzonderlijke situaties een vergoeding mogelijk. In de aanvullende verzekeringen van HEMA Zorgverzekering is geen vergoeding voor lenzen opgenomen. Een bewuste keuze. Waarom? Omdat we je liever helpen besparen.

Korting bij Eye Wish, Specsavers en Hans Anders

Wanneer in je basiszorgverzekering of aanvullende dekkingen een vergoeding voor lenzen is opgenomen, zorgt dit er over het algemeen voor dat je maandpremie flink hoger wordt. Daarnaast ben je gebonden aan de voorwaarden van deze dekking. Dit kan inhouden dat je niet zelf kunt bepalen wanneer je nieuwe contactlenzen aanschaft. Wij bieden in plaats van een vergoeding contactlenzen een kortingsregeling voor lenzen bij drie verschillende opticiens. Met je HEMA-zorgpas krijgen jij en je kind bij Eye Wish, Specsavers en Hans Anders korting op de aanschaf van contactlenzen.

Nóg een vergoeding voor contactlenzen

Naast de aantrekkelijke kortingsregeling, kun je natuurlijk ook in de HEMA-winkels en -webshop terecht voor lenzen en toebehoren. In ons assortiment zijn onder meer dag- en maandlenzen opgenomen, net als lenzenvloeistof en gekleurde contactlenzen. En ook hier profiteer je van voordeel met je HEMA-zorgpas. Op vertoon van je kortingskaart ontvang je in alle Nederlandse HEMA-filialen en de webshop 10% korting. Ook op artikelen die al in de aanbieding zijn. Is dat geen leuk vooruitzicht?

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.