HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Geen acupunctuur vergoeding bij HEMA

basisdekking
geen dekking
aanvullend 1, 2, 3
geen dekking

Als je niet lekker in je vel zit of het gevoel hebt dat je uit balans bent, kun je kiezen voor acupunctuur. Bij deze Oosterse geneeswijze worden kleine naaldjes op strategische punten in het lichaam geplaatst. Doel van de behandeling is het herstellen van de energiebalans. Heb je interesse in deze alternatieve behandelwijze? Dan is het goed om te weten dat HEMA Zorgverzekering geen acupunctuur vergoeding biedt. Een behandeling moet je dus zelf betalen.

Het herstellen van de energiebalans

Door de naalden op bepaalde plekken in het lichaam te plaatsen worden zenuwen, spieren en bindweefsel gestimuleerd. Daardoor komen natuurlijke pijnstillers als endorfines vrij. Dit zou een verklaring van de werking van acupunctuur kunnen zijn. Omdat het succes van deze behandelmethode niet onomstotelijk bewezen is, biedt HEMA Zorgverzekering geen acupunctuur vergoeding.

Geen acupunctuur vergoeding, wel advies

Wil je weten of er naast de acupunctuur vergoeding ook andere oplossingen of behandelmethoden zijn die kunnen helpen jouw klachten te verhelpen, dan kun je altijd contact opnemen met onze Zorgadviseur. Zij denken graag met je mee. Wil je meer weten over de vergoedingen die HEMA Zorgverzekering biedt, kijk dan in de verzekeringsvoorwaarden.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.