HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Vergoedingen zorgverzekering: een handig overzicht

Ben je benieuwd naar de vergoedingen zorgverzekering van HEMA Zorgverzekering? In het vergoedingenoverzicht 2017 vind je een overzicht van een deel van de vergoedingen uit de basisverzekering, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen voor het verzekeringsjaar 2017.

Op welke vergoedingen zorgverzekering heb ik recht?

Met de basisverzekering van HEMA Zorgverzekering ben je verzekerd voor standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Wat precies in de basisverzekering zit, wordt elk jaar door de overheid vastgesteld. Daarnaast kun je kiezen voor drie aanvullende verzekeringen -Aanvullend 1, Aanvullend 2 en Aanvullend 3- en drie tandartsverzekeringen. In het vergoedingenoverzicht lees je welke vergoedingen van toepassing zijn.

HEMA Zorgverzekering vergoedingen per kalenderjaar

Het vergoedingenoverzicht geeft een algemene omschrijving van de HEMA Zorgverzekering vergoedingen waarop je aanspraak kunt maken. Er kunnen voorwaarden en beperkingen gelden die niet zijn vermeld. Denk hierbij aan de voorwaarde dat je een verwijzing nodig hebt van je huisarts, maar ook aan de voorwaarde dat je zorgaanbieder is aangesloten bij een bepaalde beroepsvereniging of dat je voorafgaand toestemming van de zorgverzekeraar moet hebben gekregen. Kijk hiervoor in de verzekeringsvoorwaarden. De genoemde vergoedingen in het overzicht zijn per verzekerde per kalenderjaar, tenzij anders vermeld.

Kortingsregeling brillen en contactlenzen

Heb je een nieuwe bril of contactlenzen nodig? Als klant van HEMA Zorgverzekering krijg je 10% korting op lenzen en leesbrillen bij HEMA, maar je krijgt ook bij een aantal opticiens korting op brillen en contactlenzen. Kijk voor meer informatie in de kortingsregeling brillen en lenzen. De kortingsregeling is op vertoon van je zorgpas geldig bij Eye Wish, Specsavers en Hans Anders. Heb je vragen over onze vergoedingen zorgverzekering? Neem dan contact op met onze zorgadviseur.

contact zorgverzekering

Klantenservice

0900 - 411 411 4
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
€ 0,20 per gesprek naast de gebruikelijke belkosten.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.