HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Tandartsverzekering afsluiten: jouw zorg moeiteloos verzekerd

Als je naar de tandarts gaat, wil je verzekerd zijn van een goede behandeling en niet voor onaangename financiële verrassingen komen te staan. Tot 18 jaar worden tandartskosten grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering, maar boven de 18 jaar moet je meestal een tandartsverzekering afsluiten om een vergoeding te krijgen van je tandartskosten. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de tandartsverzekering welke je kiest.

HEMA tandartsverzekering: goed verzekerd en voorbereid

Een tandartsverzekering is een aanvullende verzekering en is dus niet verplicht. Als je geen tandartsverzekering afsluit, betaal je alle tandartskosten zelf. Bij onverwachte behandelingen is het fijn om een tandartsverzekering te hebben die deze kosten voor je vergoed. Ook als je een goed gebit hebt, kan het voorkomen dat je onverhoopt een dure behandeling moet ondergaan. Dan is het prettig om goed verzekerd te zijn.

Bepaal zelf je maandelijkse premie

Wanneer je een tandartsverzekering gaat afsluiten bij HEMA Zorgverzekering, kun je kiezen uit 3 dekkingen. Je maandelijkse premie is afhankelijk van de dekking die jij voor je tandartsverzekering kiest. Zo bepaal je zelf hoeveel je per maand betaalt. Wil je jouw premie berekenen? Dit kan snel en eenvoudig op onze website.

Blijf onder behandeling bij je eigen tandarts

Ben je verzekerd bij HEMA Zorgverzekering? Dan kun je in de meeste gevallen gewoon onder behandeling blijven bij je eigen tandarts, dat is wel zo fijn. Om te zien met welke tandartsen bij jou in de buurt HEMA Zorgverzekering een contract heeft, gebruik je de zorgvinder op de website. Hier vul je de door jou gewenste zorg en je woonplaats in. Zo heb je snel en eenvoudig een duidelijk overzicht.

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien krijg je met 'meer HEMA' het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • Een jaar lang 10% extra korting op bijna alles van HEMA
  • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
  • Makkelijk en snel online of telefonisch af te sluiten
  • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.