hema topman

Barcelona

geschreven door

hola Barcelona

Buen día! Afgelopen december organiseerde HEMA een spectaculaire winactie. Iedereen die een zorgverzekering afsloot bij HEMA, maakte kans om als special guest aanwezig te zijn bij de opening van het 200ste buitenlandse filiaal van HEMA in… Barcelona! Thijs en Annely waren de gelukkige winnaars en beiden namen zij hun zus mee naar de zonnige Catalaanse hoofdstad. Naast een flinke dosis vitamine D ontvingen zij óók nog eens 100.- euro shoptegoed om te besteden in de gloednieuwe HEMA-winkel in winkelcentrum La Maquinista!

ontspannen: het is gezond!

Een stedentrip is soms precies wat je even nodig hebt om te ontsnappen aan de drukte van alledag. Tegenwoordig staan we steeds vaker en steeds langer onder spanning. Een druk sociaal en gezinsleven, lange werkdagen; regelmatig even volledig ontspannen, voorkomt problemen. Wij als zorgverzekeraar juichen dit natuurlijk alleen maar toe! Want naast gezond eten en genoeg bewegen, draagt plezier maken en ontspannen ook bij aan je gezondheid! En dat is wat telt.

de spannende feiten over ontspannen

  • Het verbetert je weerstand.
  • Het vermindert de kans op een burn-out.
  • Je gaat er beter door slapen.
  • Het verbetert je sociale contacten.
  • Je gaat beter om met tegenslagen. En dat is precies de reden dat wij besloten de twee prijswinnaars mee te nemen naar Barcelona. Want zeg nou zelf: zon, zee en strand. Dat is pas genieten, toch?!

gezond zijn het hele jaar

gezond en
bewust
eten

lees onze tips

lekker en
comfortabel
slapen

lees onze tips

van de zon
en muziek
genieten

lees onze tips

op jouw
tempo
bewegen

lees onze tips

de voordelige zorgverzekering voor iedereen

zorgvinder

Vind eenvoudig een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij jou in de buurt waar HEMA afspraken mee heeft. Ook in 2020 kun je met HEMA in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht! Wij werken deze informatie wekelijks bij.

ga naar zorgvinder

HEMA klantenservice

bel naar 088-222 4114

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

lees onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen van HEMA en interessante blogs.

We respecteren je privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.