muziekfestival

gratis muziekfestivals

geschreven door Patty

gratis muziekfestivals in de zomervakantie

muziekliefhebbers opgelet! Je hoeft geen honderden euro's voor een festivalticket neer te leggen. Want of je nu van jazz, pop of punk houdt; in de zomermaanden is er bijna elk weekend wel een gratis muziekfestivals te vinden. Misschien minder bekende artiesten, maar minstens net zo leuk.

lokale festivals

houd deze zomer de huis-aan-huisbladen maar eens goed in de gaten. De kans is namelijk groot dat er in jouw regio een gratis festival is. Dorpsfeesten of een kermis met gratis muziek in de tent tot aan bestaande festivals die een gratis zondag familiedag op het programma hebben staan. Wat dacht je daarnaast bijvoorbeeld van de vele muzikale hoogtepunten tijdens de Nijmeegse vierdaagse; het Valkhof Festival. Of aan de Dancetour in Tilburg? Er is om je heen echt meer te doen dan je misschien denkt.

gratis jazzfestivals in Nederland

de meeste gratis jazzfestivals in Nederland worden tussen mei en oktober gehouden. Veel steden kennen hun eigen variant. Uiteenlopend van een eendaags festival tot meerdere dagen vol muziek. We zetten even wat gratis muziekfestivals in deze scene voor je op een rijtje:

Brielle Blues

op drie plekken in Brielle vindt op zaterdag 27 en zondag 28 juli 2019 Brielle Blues plaats. Een voor Jazzfestivalbegrippen relatief overzichtelijk festivalletje met drie podia en inmiddels zo’n 15.000 bezoekers.

Haarlem Jazz&more

stond Haarlem al even op je lijstje om te bezoeken, plan dan een nachtje weg ergens van woensdag 14 tot en met zondag 18 augustus. Dan vindt namelijk elke avond het Haarlem Jazz&More plaatst middenin het centrum. Leuk te combineren met een dagje shoppen of een biertje proeven in de Jopenkerk (het is maar een suggestie).

Jazzfestival Delft

alweer de 35e editie van Jazzfestival Delft vindt dit jaar op 22, 23 en 24 augustus in de oude stad plaats. Heb je interesse om te gaan? Trek dan vooral goed schoeisel aan; op elk plein en elke markt in de binnenstad staat namelijk vaak wel iets geprogrammeerd.

Jazz in de Gracht o, o, Den Haag. Mooie stad met een fijn jazzfestival. De muzikanten dobberen namelijk in hun bootjes voorbij tijdens het Jazz in de Gracht festival op 29, 30 en 31 augustus. Dat wordt een goede zonnebrand smeren.

goed voorbereid naar gratis muziekfestivals

wat je ook besluit te doen deze zomer; ga goed voorbereid naar deze gratis muziekfestivals. Voor je het weet sta je uren in de zon en is een pet of hoed op je hoofd geen overbodige luxe ter preventie van een zonnesteek (net zoals een goede zonnebrand overigens). Met jouw HEMA Zorgverzekering krijg je standaard 10% extra gelukskorting op ons hele assortiment petjes en andere zonnige (of handige) accessoires. Veel plezier!


gezond zijn het hele jaar

gezond en
bewust
eten

lees onze tips

lekker en
comfortabel
slapen

lees onze tips

van de zon
en muziek
genieten

lees onze tips

op jouw
tempo
bewegen

lees onze tips

de voordelige zorgverzekering voor iedereen

zorgvinder

Vind eenvoudig een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij jou in de buurt waar HEMA afspraken mee heeft. Ook in 2020 kun je met HEMA in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht! Wij werken deze informatie wekelijks bij.

ga naar zorgvinder

HEMA klantenservice

bel naar 088-222 4114

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

lees onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen van HEMA en interessante blogs.

We respecteren je privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.