Win een HEMA kookworkshop met Miljuschka

geschreven door Patty

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken of wil je gewoon een leuke dag met je beste vriend of vriendin beleven? Deel jouw gezonde lievelingsrecept dan met ons, Je maakt dan kans op een 3-gangen HEMA brunch voor twee personen. Tijdens deze brunch leert Miljuschka jou, samen met alle andere winnaars, een paar van haar favoriete gezonde recepten. Verder deelt ze enkele handigheden op het gebied van koken. Benieuwd naar jouw winkans? In totaal worden er 25 winnaars gekozen! bekijk hier de actievoorwaarden.

deel jouw gezonde lievelingsgerecht

Kookworkshop met Miljuschka Witzenhausen

Opgegroeid met Hollandse pot die dagelijks door moederlief werd bereid, herontdekte Miljuschka Witzenhausen haar kookpassie pas na de geboorte van haar eerste zoon. Meer tijd thuis betekende namelijk ook een stuk meer tijd in de keuken doorbrengen. Nu staat ze vooral bekend om haar creatieve, gemakkelijke en vooral gezonde maaltijden. En die kun jij nu ook leren maken tijdens de HEMA kookworkshop met Miljuschka.

De basis voor een gezonde maaltijd

Volgens het Voedingscentrum zit een gezonde maaltijd vooral in een combinatie van voldoende variatie, vezels en gezonde vetten. Drink je daar ook nog wat glazen kraanwater bij en neem je een stuk fruit als toetje, dan ben je helemaal goed bezig. Doe je dat duurzaam, door bijvoorbeeld alleen te kopen en koken wat je ook opeet, dan help je bovendien de natuur een handje. Je verspilt namelijk minder. Hoe dan ook, een gezonde maaltijd bestaat dus uit van alles een beetje. Wil je daar elke dag in variëren en heb je enige creativiteit nodig? Dat is precies wat je tijdens deze kookworkshop met Miljuschka leert (én proeft).

Elke dag een gezonde maaltijd bereiden

Of je nu liever een stamppotje op tafel tovert of een simpele pasta die in dertig minuten op tafel staat. Als 24-Kitchen Chef geeft Miljuschka je allerlei ideeën om elke dag een gezond diner te serveren. Mocht je nu denken dat een maaltijd bereiden heel moeilijk is: met slechts enkele ingrediënten en pannetjes kan iedereen haar recepten thuis namaken.

Alles in huis voor een simpel diner

Geen rookovens, sous-vide apparatuur of andere moeilijke apparaten. Je hebt er hooguit een stukje bakpapier of folie voor nodig. Verder kook je met Miljuschka gewoon uit pannen, potten en schalen die op het vuur of in de oven kunnen. Wist je dat je daar met je HEMA Zorgverzekering standaard 10% extra gelukskorting op krijgt? Evenals op alle keukengerei die je in onze winkel vindt. Afgeprijsd of niet. En heb je nu echt geen zin om te koken? In bijna alle HEMA winkels vind je een assortiment aan soepen en kant-en-klare maaltijden die nog gezond zijn ook.


gezond zijn het hele jaar

gezond en
bewust
eten

lees onze tips

lekker en
comfortabel
slapen

lees onze tips

van de zon
en muziek
genieten

lees onze tips

op jouw
tempo
bewegen

lees onze tips

de voordelige zorgverzekering voor iedereen

zorgvinder

Vind eenvoudig een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij jou in de buurt waar HEMA afspraken mee heeft. Ook in 2020 kun je met HEMA in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht! Wij werken deze informatie wekelijks bij.

ga naar zorgvinder

HEMA klantenservice

bel naar 088-222 4114

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

lees onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen van HEMA en interessante blogs.

We respecteren je privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.