Vrouw die omhoog klimmen op tredes van HEMA producten

het weekdoel van SamenGezond met HEMA

geschreven door SamenGezond - het online gezondheidsprogramma van Nederland

Bij HEMA zien we mensen graag gezond en gelukkig. We voorkomen dan ook liever ziektes dan ze te moeten genezen. Omdat je met 2,5 uur lichamelijke beweging per week fantastische resultaten voor lichaam en geest boekt, willen we je motiveren van de bank te komen en dit ook vol te houden. Samen met SamenGezond belonen we je daarom met leuke prijzen wanneer je met ons meebeweegt. Het enige wat je nodig hebt, is onze gratis app.

zo doe je mee met het weekdoel

Download de app voor iOS of Android en zet de app aan als je gaat bewegen. Samen kijken we hoeveel jij moet bewegen om je weekdoel te behalen. Natuurlijk houden we hierbij rekenen met je persoonlijke omstandigheden. Hoe je precies beweegt, bepaal je zelf. Wandelen, fietsen, zwemmen of hardlopen; het is allemaal toegestaan. Behaal je jouw persoonlijke weekdoel? Dan kies je zelf je beloning uit. Bijvoorbeeld een cadeaukaart die je in onze winkels of webshop van HEMA kunt gebruiken. Je kunt ook punten sparen voor een groter cadeau. En de week erop? Dan doe je gewoon weer opnieuw mee. En word je opnieuw beloond.

wat is het weekdoel?

Met het weekdoel word je elke week uitgedaagd van de bank te komen en te bewegen. Klinkt simpel toch? Een weekdoel wordt op jou persoonlijk afgestemd. Maar omdat je ergens moet starten, gelden voor alle nieuwkomers de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. Behaal je die? Dan word je beloond met of spaar je punten om iets groters mee te kopen. Natuurlijk ligt de lat in week twee alweer wat hoger. Zo bouw je langzaam het aantal minuten beweging op. En blijft het nog leuk ook.

doe mee met het weekdoel

Elke maandag start een nieuw weekdoel. Je kunt je hiervoor dus tot en met zondagavond 23.59 uur aanmelden via de app. Registreer je, kies in de app voor ‘weekdoel’ en vervolgens voor ‘deelnemen’. Het enige wat je dan nog moet doen is je bewegingen bijhouden. Dit doe je eenvoudig door de app bijvoorbeeld in te schakelen als je een stukje gaat wandelen of fietsen. De GSP houdt je beweegtijd en afstanden bij. Ben je klaar met je activiteit? Open de app en tik op stoppen.

beloning weekdoel SamenGezond met HEMA

Er zijn een behoorlijk aantal leuke beloningen te krijgen als je jouw weekdoel behaald. Van cadeaubonnen van bekende webshops tot punten die je spaart om bijvoorbeeld een blender of smartwatch van te kopen (met flinke korting).

SamenGezond hanteert de Richtlijnen Goede Voeding (2015) van de Gezondheidsraad.

HEMA & SamenGezond

lees hier meer over SamenGezond - alles voor een gezonde leefstijl


de voordelige zorgverzekering voor iedereen

zorgvinder

Vind eenvoudig een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij jou in de buurt waar HEMA afspraken mee heeft. Ook in 2020 kun je met HEMA in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht! Wij werken deze informatie wekelijks bij.

ga naar zorgvinder

HEMA klantenservice

bel naar 088-222 4114

maandag t/m donderdag van 8:00 tot 18:00
Goede vrijdag gesloten

Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

lees onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen van HEMA en interessante blogs.

We respecteren je privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.