goedkope pretparken tot 25 euro

geschreven door Patty

eindeloos veel rondjes in de achtbaan, nog een ijsje erbij en met een souvenir voldaan naar huis: een dagje naar een attractiepark kan flink in de papieren lopen. Toch zijn er in Nederland naast de welbekende parken ook genoeg goedkope pretparken waar je je met hele gezin zeker een dag vermaakt. We zochten de leukste tot 25 euro voor je uit.

de leukste attractieparken in Nederland

lekker zwieren in de draaimolen, een spannende achtbaanrit of verbazingwekkende show tijdens een dagje pretpark. Als je denkt dat je hiervoor alleen bij de grootste parken terecht kunt, dan heb je het mis. Door heel Nederland vind je namelijk de leukste attractieparken voor jong en oud waar je je de hele dag vermaakt. En om kosten te besparen mag je er ook overal zelf je eten en drinken meenemen: dat scheelt al snel tientallen euro’s. Houd alleen wel rekening met de parkeerkaart; die komt er in veel gevallen wel nog bij naast de entreeprijs.

goedkope pretparken tot 15 euro

niet elke attractiepark hanteert tarieven van 35 tot 40 euro. Ook voor de kleine portemonnee zijn er voldoende alternatieven te vinden voor een dag vermaak. Dit zijn daarom enkele goedkope pretparken tot 15 euro.

De Waarbeek | 12.50 euro

Ergens in de bossen tussen Hengelo en Enschede vind je De Waarbeek. Van theehuis met roeivijver is het park in 95 jaar uitgegroeid tot volwaardig attractiepark met voor ieder kind wat wils. En heel fijn: een lage entreeprijs. Kom je in een groep van minimaal 20 personen dan krijg je korting.

Pretpark de Valkenier | 13.95 euro

Pretpark De Valkenier in het Limburgse Valkenburg is het oudste pretpark van Nederland. Als je er uit de regio komt, heb je een grote kans er vroeger met school of de Kindervakantieweek wel eens te zijn geweest. Je vindt er binnen- en buitenattracties en diverse shows. De meeste attracties zijn geschikt voor alle leeftijden.

Drouwenerzand | 14.50 euro

Als je kiest voor een dagje Drouwenerzand in het Drentse Drouwen, hoef je geen tassen vol eten mee te nemen, de entree is namelijk inclusief fruit, belegde broodjes, frites, snacks, soep, koffie, thee, limonade en softijs.

Dippiedoe | 14.95 euro

kans op regen? Bij Dippiedoe in Best (Noord-Brabant) is het zowel buiten als binnen goed toeven. Er zijn in totaal ruim 25 attracties voor kinderen tot en met 13 jaar. Van achtbaan tot ballenbak. En ook goed om te weten: in het buitenpark mag je je eigen eten en drinken gebruiken.

Attractiepark Duinen Zathe | 15.50 euro (all-in)

In Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha vind je luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Duinenzathe is ook een all-inclusive pretpark. Je hebt voor één entreeprijs toegang tot alle attracties inclusief onbeperkt koffie, thee, limonade, frites, snacks, soep, broodjes, fruit en ijs.

Julianatoren – 25 euro

in Apeldoorn vind je Kinderpretpark Julianatoren. De naam ‘kinderpretpark’ zegt het al: de zestig verschillende attracties zijn er speciaal voor de kleinsten. Van achtbanen en reuzenrad tot een bospad en theatershows. Als gezin vermaak je je hier eindeloos!

met een goede uitrusting op pad

een dagje attractiepark kan erg vermoeiend zijn. Maak het jezelf en je gezelschap dus zo aangenaam mogelijk. Trek goede schoenen aan waar je een dagje flink op kunt stappen. Is het een zonnige dag? Smeer jezelf en de kids dan goed in, en neem ook een tube zonnebrand mee om nog een laagje extra te smeren gedurende de dag. Neem ook genoeg lekkers te eten mee, en vul de broodtrommeltjes goed - dat scheelt toch weer wat extra centjes versus het kopen van je lunch in het pretpark zelf. En neem een paar gevulde waterflessen mee, zodat niemand dorst krijgt van al het vertier en zonneschijn.

Met je HEMA Zorgverzekering krijg je standaard 10% gelukskorting op bijna alles uit onze winkels. Reken je voordeel maar uit! En wil je dan toch naar bekender pretpark? Weet dat je via HEMA Tickets regelmatig leuke aanbiedingen tegenkomt…


gezond zijn het hele jaar

gezond en
bewust
eten

lees onze tips

lekker en
comfortabel
slapen

lees onze tips

van de zon
en muziek
genieten

lees onze tips

op jouw
tempo
bewegen

lees onze tips

de voordelige zorgverzekering voor iedereen

zorgvinder

Vind eenvoudig een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij jou in de buurt waar HEMA afspraken mee heeft. Ook in 2020 kun je met HEMA in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht! Wij werken deze informatie wekelijks bij.

ga naar zorgvinder

HEMA klantenservice

bel naar 088-222 4114

maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

lees onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen van HEMA en interessante blogs.

We respecteren je privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.