kortingskaart

Op vertoon van je HEMA zorgpas ontvang je in alle Nederlandse HEMA filialen 10% korting op bijna het gehele HEMA assortiment. De korting geldt het hele jaar op bijna al jouw aankopen bij HEMA. Ook op artikelen die al in de aanbieding zijn. Op een aantal artikelen zoals cadeaukaarten, verzekeringen en telecomproducten kunnen we geen korting geven. Ook op boeken kunnen we door de vaste boekenprijs geen korting geven. De volledige voorwaarden staan hieronder.

online bestellingen op hema.nl

Naast aankopen in de winkel geldt de korting ook op online bestellingen op hema.nl. Om korting te krijgen op een online bestelling vul je in het besteloverzicht bij ‘actiecode’ de barcode van je zorgpas in. De korting wordt dan automatisch verrekend. Let op: het is belangrijk dat je de korting hier invoert, ook als je de bestelling in de winkel ophaalt. Korting op online bestellingen kan niet in de winkel worden verrekend.

Kinderen 50% korting op entree van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ook aan het plezier van de kinderen is gedacht. Als je kinderen hebt die jonger zijn dan 18 jaar profiteren zij het hele jaar van 50% korting op de entree van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Geldig tijdens seizoen 2016 (van 25 maart 2016 t/m 30 december 2016). Let op: wordt je kind gedurende het jaar 18, dan ontvangt hij/ zij de 10% kortingspas. Meer informatie hierover lees je in de voorwaarden HEMA Zorgverzekering kortingskaart.

voorwaarden HEMA Zorgverzekering kortingskaart

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Hulp nodig?

Bel met de Overstapassistent:

088 – 222 43 00

jouw voordeel bij HEMA

  • 10% korting op bijna het gehele HEMA assortiment
  • meeverzekerde kinderen gaan met 50% korting naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • gewoon naar jouw eigen huisarts en ziekenhuis

 zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.

De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.