HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

De HEMA kortingskaart maakt shoppen nóg leuker

Wie een basisverzekering afsluit bij HEMA Zorgverzekering is niet alleen verzekerd van goede zorg, maar profiteert ook nog eens van voordeel. Je ontvangt namelijk na het afsluiten van de verzekering een HEMA kortingskaart. Op vertoon van deze kortingskaart krijg je in alle Nederlandse HEMA-filialen en op HEMA.nl 10% korting op bijna het gehele assortiment!

Dubbel voordeel met de HEMA kortingskaart

De korting geldt het hele jaar op bijna al jouw aankopen bij HEMA. Oók op artikelen die al in de aanbieding zijn. Op een aantal artikelen -zoals cadeaukaarten, verzekeringen en telecomproducten- kunnen we geen korting geven. Ook op boeken kunnen we door de vaste boekenprijs geen korting geven. Lees ook de volledige voorwaarden van de HEMA kortingskaart.

Online bestellingen op HEMA.nl

De HEMA kortingskaart is niet alleen geldig in onze Nederlandse filialen, maar geldt ook op online bestellingen via HEMA.nl. Om korting te krijgen op een bestelling, vul je in het besteloverzicht bij ‘actiecode’ de barcode van je zorgpas in. De korting wordt dan automatisch verrekend. Let op: het is belangrijk dat je de barcode hier invoert, ook als je de bestelling in de winkel ophaalt. Korting op online bestellingen kan niet, achteraf, in de winkel worden verrekend.

Ga op avontuur met je kinderen

Ook aan het plezier van kinderen is gedacht. Verzekerde kinderen onder de 18 jaar kopen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen een entreebewijs voor slechts 12.50. Een korting van meer dan 50%. Let op: wordt je kind gedurende het jaar 18, dan ontvangt hij/zij de HEMA kortingskaart. Meer informatie hierover vind je in de voorwaarden HEMA Zorgverzekering kortingskaart. Meer informatie hierover is te lezen in de voorwaarden van HEMA Zorgverzekering-kortingspas .

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.