HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Korting brillen: goed bekeken van HEMA!

Ben je toe aan een nieuwe bril of ben je opzoek naar een zonnebril op sterkte en heb je een HEMA Zorgverzekering? Dan krijg je ruime korting op brillen en contactlenzen bij Eye Wish, Specsavers en Hans Anders. Naast een basiszorgverzekering met een scherpe premie, profiteer je met HEMA Zorgverzekering dus van nóg meer voordeel!

Eye Wish: dat staat je goed

Op vertoon van je zorgpas ontvang je bij Eye Wish korting op je nieuwe bril of zonnebril op sterkte, maar ook op bijvoorbeeld contactlenzen of zelfs een complete multifocale bril! Dat is nog eens goed bekeken van HEMA Zorgverzekering! Eye Wish is één van de gecontracteerde opticiens voor onze kortingsregeling brillen. Iedereen die bij ons verzekerd is, profiteert bij aankoop van een nieuwe bril, merkzonnebril of kinderbril van interessante kortingen.

Korting op brillen bij Hans Anders

Bij Hans Anders ontvang je op vertoon van je zorgpas eveneens flinke korting op je bril. Zo bespaar je 25% op alle glazen en glasopties bij aankoop van een complete bril. Op zoek naar een merkmontuur? Dankzij onze kortingsregeling brillen ontvang je 10% korting bij aanschaf van een complete bril van bekende merken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger, KENZO en DKNY. Bovendien is deze korting mogelijk in combinatie met de korting die geldt op glazen en glasopties! Ook op kinderbrillen en contactlenzen bespaar je met de HEMA Zorgverzekering bij Hans Anders.

Kortingsregeling brillen Specsavers

Breng je een bezoek aan één van de winkels van Specsavers? Slim, want ook hier profiteer je van vele kortingen en diverse aanbiedingen als verzekerde bij HEMA Zorgverzekering. Zo ontvang je altijd 20% korting op een complete bril. Ben je opzoek naar een kinderbril? Ook hiervoor geldt 20% korting. Valt de keuze op een montuur van 79.- of meer? Dan ontvang je gratis een tweede kinderbril. Voor zonnebrillen is eveneens een kortingsregeling brillen van kracht: je bespaart maar liefst 20%!

contact zorgverzekering

Klantenservice

088-2224114
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.