HEMA scoort gemiddeld een 8.3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1349 beoordelingen

beoordelingen HEMA zorgverzekering

Een goede prijs-kwaliteit met uitgebreide dekking én 10% gelukskorting op bijna alles in de winkel. Dat is voor veel van onze klanten zijn dit de belangrijkste redenen om bij HEMA verzekerd te zijn en te blijven. Ook het gemak van declareren wordt door klanten hoog gewaardeerd.

premie en 10% gelukskorting reden om te blijven

Uit ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek blijkt verder, dat meer dan de helft (57%) van de klanten vindt de 10% gelukskorting in de winkel een belangrijk argument is om klant te worden. Maar bijna net zo belangrijk is de scherpe premie: deze is voor 53% een belangrijke reden om bij HEMA te kiezen. In totaal geeft 81% aan in 2021 waarschijnlijk gewoon klant te blijven.

lees de beoordelingen van onze klanten

Bij HEMA doen we ons best om zoveel mogelijk zorg te steken in onze dienstverlening, maar het blijft mensenwerk. We zijn daarom benieuwd wat jij van ons vindt. Zou je ons scherp willen houden door het beantwoorden van enkele vragen? Aangevuld met wat ongenuanceerde feedback of complimenten, want dat mag natuurlijk ook.

“Hema biedt een goed premiepakket voor een acceptabele prijs. Daarnaast is de 10% extra korting ook heel erg fijn. Dit moet Hema allebei blijven doen”

“Goede dekkingen, met vragen kun je telefonisch terecht en wordt je goed geholpen.”

“Dekking tov prijs/kwaliteit is goed. 10% korting was voor mij een belangrijke reden”

“Helder, geen poespas, snel geregeld allemaal en de duidelijkheid is super.”

“Alles is makkelijk online te regelen en de klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en adequaat.”

HEMA Klantenservice

Heb je een vraag over HEMA Zorgverzekering? De klantenservice van HEMA Zorgverzekering helpt je graag! De klantenservice is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk.
Bel naar 088-222 4114
maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

bekijk alle veelgestelde vragen

download de HEMA Zorg app

Wil je ook altijd en overal jouw zorgpas op zak hebben? En inzicht in je verzekeringsgegevens en declaraties? Je kunt nu in de App Store of Google Play Store de HEMA Zorg app downloaden!

reviews

Ben je ook benieuwd wat HEMA klanten vinden hun zorgverzekering? Bekijk het op de review-pagina. En als je al klant bent, laat dan een review achter en maak kans op een HEMA cadeaukaart t.w.v. 50.-. 

lees meer