HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Alle voordelen van onze zorgverzekering

  • Vrije keuze voor huisarts en ziekenhuis
  • 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • Eenvoudig overzicht van alle vergoedingen
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Kies het pakket wat bij je past

Het hele jaar door 10% korting op bijna alle aankopen voor het hele gezin bij HEMA.

1 jaar lang 10% extra korting bij HEMA

wist je dat

Je met een aanvullende verzekering vanaf 7.- per maand met de sportblessure van je kind naar de fysiotherapeut kunt?

pakketwijzer

Ontdek in drie stappen welke zorg en eventueel aanvullend pakket het best bij jou en je gezin past.

Goede zorg met extra veel voordeel

We doen er alles aan om het leven voor jou en je gezin zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Natuurlijk zijn kinderen tot 18 jaar bij ons gratis meeverzekerd en staan we altijd voor je klaar mocht jij of een van je kinderen ons nodig hebben. Maar we verrassen je ook graag bij alle mijlpalen die je nog te wachten staan. Zo ontvang je 10% korting op het HEMA assortiment. Daar kun je dan weer spullen mee kopen voor de eerste zwemles of benodigdheden om indruk op de eerste schooldag te maken.

Alleen het beste voor jouw gezin

Voor jouw kind(eren) wil je alleen de beste zorg. Bij ons kun je altijd gratis terecht bij de speciale Kinderzorglijn. Hier werken gespecialiseerde medewerkers die jou ondersteunen bij de zoektocht of een verwijzing naar de juiste zorgaanbieder. En omdat het gezinsleven al genoeg kosten met zich meeneemt, heb je bij ons ook de mogelijkheid om je eigen risico eventueel gespreid te betalen.

Meer over de Kinderzorglijn