HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

alle voordelen van onze zorgverzekering

  • Vrije keuze voor huisarts en ziekenhuis
  • 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • Eenvoudig overzicht van alle vergoedingen
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Kies het pakket wat bij je past

Het leukste kraampakket met veel leuke extra’s, gratis bij je HEMA zorgverzekering

1 jaar lang 10% extra korting bij HEMA

wist je dat

Je onze aanvullende verzekering 3, de extra kosten voor een niet-medische ziekenhuisopname tijdens je bevalling dekt?

pakketwijzer

Ontdek in drie stappen welke zorg en eventueel aanvullend pakket het best bij jou en je baby past.

Goede zorg met extra veel voordeel

We doen er alles aan om het leven voor jou en je gezin zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Natuurlijk staan we meteen voor je klaar als je ons nodig hebt, maar verrassen we je ook graag als het leven je toelacht. Zo ontvang je gratis het leukste kraampakket van Nederland als je in blijde verwachting bent en krijg je in onze winkel en webshop 10% korting op zo’n beetje alles wat je tijdens de dagelijkse verzorging van jezelf en je kind(eren) nodig hebt.

Alleen het beste voor jouw gezin

Omdat we begrijpen dat er bij het opvoeden van jouw kind soms vragen ontstaan, kun je altijd gratis terecht bij onze speciale Kinderzorglijn. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen je bij het vinden van de juiste zorgaanbieder of regelen een goede doorverwijzing voor je. En omdat het gezinsleven al genoeg kosten met zich meeneemt, heb je bij ons ook de mogelijkheid om je eigen risico eventueel gespreid te betalen.

Meer over Kinderzorglijn