HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Alle voordelen van onze zorgverzekering

  • Vrije keuze voor huisarts en ziekenhuis
  • 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • Eenvoudig overzicht van alle vergoedingen
  • Simpel overstappen met de HEMA Overstapassistent
  • Kies het pakket wat bij je past

Het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA: reken jouw besparing maar uit!

1 jaar lang 10% extra korting bij HEMA

wist je dat

Je korting op je jaarpremie ontvangt als je het eigen risico met 500.- verhoogt?

pakketwijzer

Ontdek in een paar stappen welke zorg en eventueel aanvullend pakket het best bij jou past.

Een helder overzicht met vergoedingen en altijd een pakket wat bij je past

Soms kun je door het bomen het bos niet meer vinden en dan is het handig als HEMA je kan vertellen in welk pakket welke soort zorg wordt vergoed. Ga naar het vergoedingenoverzicht of bel gratis met de overstappassistent op 088-222 43 00. We doen er ook alles aan om het leven zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Zo ben je bij ons bijvoorbeeld helemaal vrij in de keuze voor een huisarts of ziekenhuis en krijg je hele jaar door 10% korting op bijna alles bij HEMA.

ga naar vergoedingenoverzicht

Nog veel meer voordeel met je zorgpas

Wij zijn er natuurlijk voor je wanneer je ons nodig hebt. Maar ook als het leven je toelacht, lachen we met je mee. Zo geniet je als meer HEMA klant van extra veel voordeel bij het afsluiten van je zorgverzekering. Je krijgt namelijk 10% korting op bijna alles in ons assortiment, zowel in de winkel als online. En dat alles voor een gewoon goede verzekering met een gewoon goede premie.