HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

in april 2018 is er voor alle HEMA zorgverzekerden de Eye Wish Vriendenmaand!

  • Ontvang nu bij Eye Wish Opticiens een merkmontuur ter waarde van maximaal 200.- cadeau bij aankoop van een complete bril met minimaal Standard 1.6 glazen voorzien van UltraClean coating (vanaf 99.50 per stuk)
  • Bij aankoop van een montuur duurder dan 200.- ontvang je een korting ter waarde van 200.-. Koop je bijvoorbeeld een montuur van 299.- dan ontvang je 200.- korting. Je betaalt in dat geval dus maar 99.-.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met actieprijzen voor zonneglazen of andere kortingen en permanente acties van Eye Wish.
  • Op brillen die al besteld zijn is deze aanbieding niet van toepassing.
  • De aanbieding is alleen geldig op vertoon van jouw HEMA zorgpas.
  • Deze aanbieding is geldig van 1 tot en met 30 april 2018.

goedkoop uit bij Eye Wish

Bij HEMA begrijpen we dat je een bril wilt die goed bij je past. En dat dit een grote uitgave kan zijn. Daarom is er heel de maand April de speciale Eye Wish Vriendenmaand. Je ontvangt dan een merkmontuur ter waarde van maximaal 200.- bij aankoop van een complete bril. Koop je een montuur dat duurder is dan 200.- dan ontvang je 200.- korting.

Eye Wish opticiens is met meer dan 250 winkels altijd bij jou in de buurt. Via eyewish.nl kun je een winkel opzoeken dichtbij je woon- of werkplek, en gemakkelijk een afspraak maken.