HEMA
basis verzekering

je zorgpremie goed en simpel, binnen 3 minuten ontvangen

onze basisverzekering

  • naar ieder ziekenhuis in Nederland
  • naar iedere huisarts en apotheek in Nederland
  • medicijnen
  • beperkte fysio
  • hulpmiddelen
  • wijkverpleging
  • GGZ
  • 100% vergoeding voor gecontracteerde zorg
  • 75% vergoeding voor niet-gecontracteerde zorgverleners *

* bekijk onze zorgverzekeringskaart

de juiste zorg voor iedereen, sinds 2014

Met onze basisverzekering ben je verzekerd van goede zorg. Zo kun je ook in 2021 weer in alle ziekenhuizen, apotheken en bij iedere huisarts in Nederland terecht. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. En wil je contact, dan kan dat via e-mail of gewoon telefonisch. Dat doen we al sinds 2014 zo en onze klanten weten dat zeer te waarderen. Onze zorgverzekering krijgt dan ook een score om trots op te zijn: een 8.1. Stap ook over en ervaar het zelf.

een aanvullende verzekering voor extra zekerheid

Wie liever het zekere voor het onzekere neemt en niet voor vervelende financiële verrassingen wil komen te staan, bieden wij verschillende aanvullende verzekeringen aan. Hiermee ben je verzekerd voor zorg, die niet onder de basisverzekering valt. Een aanvullende verzekering kan aanvullende dekking bieden voor kosten zoals fysiotherapie, kraamzorg en orthodontie.

bekijk aanvullende verzekering

een tandartsverzekering die je laat stralen

Bij HEMA Zorgverzekering kun je kiezen uit drie verschillende verzekeringen. Je beslist zelf voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn. Een tandartsverzekering is er met dekking tot 250.- , 500.- en 750.-. Voor elke dekking geldt dat de vergoeding 80% bedraagt tot het maximale bedrag.

bekijk tandartsverzekering

sluit direct af:

eigen risico van 385.-

wettelijk vastgesteld minimum

eigen risico van 885.-

wettelijk vastgesteld minimum plus vrijwillig eigen risico

HEMA Klantenservice

Heb je een vraag over HEMA Zorgverzekering? De klantenservice van HEMA Zorgverzekering helpt je graag! De klantenservice is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk.
Bel naar 088-222 4114
maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

bekijk alle veelgestelde vragen

download de HEMA Zorg app

Wil je ook altijd en overal jouw zorgpas op zak hebben? En inzicht in je verzekeringsgegevens en declaraties? Je kunt nu in de App Store of Google Play Store de HEMA Zorg app downloaden!

reviews

Ben je ook benieuwd wat HEMA klanten vinden hun zorgverzekering? Bekijk het op de review-pagina. En als je al klant bent, laat dan een review achter en maak kans op een HEMA cadeaukaart t.w.v. 50.-. 

lees meer