HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Onze basisverzekering: verzekerd van goede zorg

Het afsluiten van een basisverzekering is wettelijk verplicht. De overheid bepaalt wat er precies in de basisverzekering zit. Binnen vier maanden na het ontstaan van de verzekeringsplicht, bijvoorbeeld bij geboorte of immigratie, moet je een zorgverzekering hebben afgesloten. Bij aanmelding binnen deze periode ben je met terugwerkende kracht verzekerd. De voordelige HEMA Zorgverzekering biedt naast een basisdekking meer voordelen. Zo ontvang je 10% korting op bijna het gehele HEMA-assortiment en kun je gewoon voor standaardzorg naar jouw eigen huisarts of ziekenhuis gaan.

Snel en eenvoudig jouw premie berekenen

Bij HEMA Zorgverzekering sluit je een basisverzekering af voor 108.- per maand met een wettelijk vastgesteld eigen risico van 385.-. Met de zorgpolis ben je verzekerd voor standaardzorg zoals huisarts, ziekenhuis en medicijnen. Verzekerden onder de 18 jaar betalen geen premie. Afhankelijk van je inkomen kun je zorgtoeslag aanvragen. Dit is een bijdrage in de kosten voor de basiszorgverzekering vanuit de overheid. Wil jij weten wat de hoogte van jouw premie is? Bereken het snel en eenvoudig.

Onze basisverzekering

Onze basisverzekering is een combinatiepolis. Als je naar een zorgaanbieder gaat die een overeenkomst met ons heeft, dan worden jouw zorgkosten aan je zorgaanbieder betaald. Ga je naar een zorgaanbieder die geen overeenkomst met ons heeft, dan moet je de rekening eerst zelf betalen. Daarna krijg je een vergoeding van 75% van de nota, tot maximaal 75% van het gemiddelde gecontracteerde tarief.

Aanvullende dekkingen voor extra zekerheid

Wie liever het zekere voor het onzekere neemt en niet voor vervelende financiële verrassingen wil komen te staan, bieden wij verschillende aanvullende verzekeringen aan. Hiermee ben je verzekerd voor zorg, die niet onder de basisverzekering valt. Een aanvullende verzekering kan aanvullende dekking bieden voor kosten zoals fysiotherapie, kraamzorg en orthodontie. Wil je weten wat de HEMA Zorgverzekering allemaal vergoedt? Kijk dan in het handige vergoedingenoverzicht.

contact zorgverzekering

Klantenservice

0900 - 411 411 4
maandag t/m vrijdag 08:30 – 19:00
€ 0,20 per gesprek naast de gebruikelijke belkosten.

voordelen van onze zorgverzekering

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

  • gewoon naar je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis
  • het hele jaar 10% korting op bijna alles bij HEMA
  • entree voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slechts 12.50 per meeverzekerd kind (eigen pas)
  • gratis advies over de meest geschikte zorg voor je kind met de HEMA kinderzorglijn

zorgvinder

Wil je graag weten met welke zorgaanbieders HEMA Zorgverzekering in jouw buurt afspraken heeft gemaakt? In de zorgvinder kun je alle zorgaanbieders heel gemakkelijk vinden en vergelijken.


De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.