HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

hola Barcelona

Buen día! Afgelopen december organiseerde HEMA een spectaculaire winactie. Iedereen die een zorgverzekering afsloot bij HEMA, maakte kans om als special guest aanwezig te zijn bij de opening van het 200ste buitenlandse filiaal van HEMA in… Barcelona! Thijs en Annely waren de gelukkige winnaars en beiden namen zij hun zus mee naar de zonnige Catalaanse hoofdstad. Naast een flinke dosis vitamine D ontvingen zij óók nog eens 100.- euro shoptegoed om te besteden in de gloednieuwe HEMA-winkel in winkelcentrum La Maquinista!

ontspannen: het is gezond!

Een stedentrip is soms precies wat je even nodig hebt om te ontsnappen aan de drukte van alledag. Tegenwoordig staan we steeds vaker en steeds langer onder spanning. Een druk sociaal en gezinsleven, lange werkdagen; regelmatig even volledig ontspannen, voorkomt problemen. Wij als zorgverzekeraar juichen dit natuurlijk alleen maar toe! Want naast gezond eten en genoeg bewegen, draagt plezier maken en ontspannen ook bij aan je gezondheid! En dat is wat telt.

de spannende feiten over ontspannen

  • Het verbetert je weerstand.
  • Het vermindert de kans op een burn-out.
  • Je gaat er beter door slapen.
  • Het verbetert je sociale contacten.
  • Je gaat beter om met tegenslagen.

En dat is precies de reden dat wij besloten de twee prijswinnaars mee te nemen naar Barcelona. Want zeg nou zelf: zon, zee en strand. Dat is pas genieten, toch?!